Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Tuesday, September 3, 2013

[Food Review] Oyster King, Paradigm Mall, Kelana Jaya

(Photo Credit: Google Images)

Hari Jumaat lepas, tanpa planing awal²,
tiba² si Bybie mngajak shopping p Paradigm Mall....
Memandangkan sudah gajian, maka sy pun YESSSS laju²...
Dari ofis saya di Taman Mayang jalan kaki ke Paradigm Mall ambik masa
lebih kurang 20-25minit gitu lah....
Hujan plak tu..... Huhuhuuuu~


Sampai jak Paradigm, lepak² dalam Popular semenatara tunggu Bybie sampai....
Jam 7lbh, baru dia sampai....
Dua² pun kelaparan & decide utk makan di
Oyster King...
Dari tempoh hari lagi mau makan d sini tapi tutup sudah, huhuhu~.....


(Photo Credit: Oyster King website)


Actually x banyak menu pun yang ada di sini.....
Cuma ada mee goreng, mihun goreng, mihun sup & nasi goreng....
That's all........
Tapi main dish dia of coz la Oyster~ !!


Yang ne antara menu yang kami order.......


Ne saya punya Iced White Coffee.....

Saya punya "Spicy Seafood Noodles"

"Deep Fried Oyster" yang sangat crispy !!!!!!!

"O-Chien (Fried Oyster)"
Yang ne ter-sangaaattttt lah sedap !!!
Sy sangat rekomen menu ne.....
Dalam ne ada Oyster, telur, & something lembik² macam kuetiau....
(nda tau pa benda tu, ehehehe.... yang penting sedaaapppp menjilat jari !!)

Bybie punya "Lala Fried Mee Hoon"


Kalau mau tengok menu Oyster King dgn detail,
boleh masuk ke website dorang di bawah ne:
http://www.oysterking.com.my/menu.php


********************************


Yang ni pulak rupa dia bila kita minta bungkus a.k.a Take Away....
Sangat cumil sbb dia packed dlm bekas paper yg sangat Mesra Alam....





Bagi yang suka mencuba makanan yang baru,
boleh datang ke kedai dorang branch Paradigm Mall :

OYSTER KING
LG-09 Paradigm Mall,
Level LG
Kelana Jaya Petaling Jaya (since May 2012). 
 Tel: 03-7886 9131

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::