Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Saturday, July 24, 2010

Happy Birthday to my friend, Madir


生日快乐, Madir....


Ari ni (24 July 2010), birthday my Friend (Madir) yg ke-25.... 
Beza 2 hari saja ngan sy pny birthday.... 
Ko stil abang yaa, Madir.... Ko lagi tua dr aq... wakakakaaa~....



Madir ~> kedua dari kanan tuhh...

Anyway, Madir ni pun sy x kenal sbnrnya... 
Kenal pun dr my Bestfriend, Nawir Tan (陈大辉) a.k.a Ah Hui (阿辉)... 
Kami mula2 kenal masa berjumpa di Bukit Bintang, sambut New Year 2010... 
Masa tu Ah Hui dtg dgn kwn2 UMS nya nih, Madir salah sorang la.. 
Sy plak dgn Mr.D..
Masa tu mmg kami x da bercakap langsung... 
Pas jumpa, trus makan di KFC.... Trus balik....


Pas balik dari New Year, sy upload la gmbr dorang ni dlm FB... 
Pas tu Ah Hui p tag2 nama kwn2 nya... 
Dari ctu laa sy add dorang & balas komen2..... 
Tp dgn Madir ni saja yg slalu balas2 komen... 
Since then, bls2 email dlm FB, smp la skrg.... 
Kalau sdh balas2 email tu, bole dr pagi smp petang.... 
Tu masa cuti skolah laaa... 
Tp skrg susah sikit la mau sembang ngan dia, bz sak dia ngan aktiviti di skolahnya tu.... 
Apapun, aku mo wish tuk ko Madir....


"Selamat Hari Jadi yg ke-25.... Smoga panjang umur, murah rezeki, cepat naik pangkat (klu bole trus lompat jadi pengetua, hehehee), smoga dpt jodoh yg baik + solehah, sihat walafiat, sentiasa diberkati oleh ALLAH SWT di dunia & akhirat... Amin Ya Rabbal Alamin... "

3 comments:

  1. wah...TQ ar..siap masuk kat blog ko lak..
    hehehhehe

    ReplyDelete
  2. wah..siap msuk kat blog lg..tq watin..sbnrnya, ko bkn bdk lg lah..dh tuak pn..hahahha

    ReplyDelete
  3. eloooo, cikgu Madir..... Ko tuak aq 2hari, so ko still abg bg aq... wakakakakak~.... ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::