Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Thursday, April 19, 2012

[Food Review] Kelana Green Ikan Bakar, Kelana Jaya



Kelana Green Ikan Bakar...

Ne malam, aq ngan c Dean mmg plan mau makan luar sama2... tp masa dalam keta tu nda tau mo makan di mana.. Mula2 dia bilang mo makan ayam penyet di Penyet Express dlm Giant tu... Tp hampir tiap ari suda aq p Giant, sangat burriiingg ukeyh..... Tiba2 aq terpikir mo makan di tempat yg ada pemandangan cantik..... So, kami pun decided mo makan di Tasik Kelana Jaya....




Restoran ne terletak dalam kawasan Tasik Kelana Jaya di SS7.... Sebelum makan, cam biasala.. kita take pictures luk yaaaa..... Dan model utama kita, of coz la si Danny Dean..... bluuekkk~...... :p


Kami amik port yg paling cantik... cun2 dekat ngan tmpt duduk atas jeti tuh... Sangat cantik view malam di situ....




Jum tinguk buku menu dia.... Banyak jugak pilihan yg ada...




Cumil kan menu dia.... (Click pic for bigger image...)




 Sementara menunggu orderan, macam besalah... Encek Dean berposing ala-ala model 60-an gitu.... Hurrrmmm..... Layan kan jaaa laaa~.... ^_________^


 Then, makanan yg kami order pun sampai..... Dean order Nasi Goreng..... Aq macam besa la... Mst order nasi putih with lauk goreng².... So, aq order nasi putih + teLur bistik + kailan ikan masin..... Memang sgt puas hati laaa.... Service pun okey, nda payah tunggu lama²....

~ Ne Dean punya Nasi Goreng ~
Ne saya punyaaa~... Nguahahahaaaa~...
Camana ndak ndut-ndut kaaann.... ^____^

Telur Bistik yg nyummy~..............
~ Kailan Ikan Masin ~

~ Encek Dean bersama jus Kiwi + asam boi nya ~.....

Ne jus Apple Hijau sayaaa~....
Kunun² mau ramping~... ^__________^

Babaaaaiii~.... Hingga kita berjumpa lagikk..... =)

Dean posing bersama keta baru nya sebelum pulang......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::