Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Tuesday, July 23, 2013

[Food Review] Iftar di Little Pantry @ IOI Mall



Seperti yg dirancang via Whatsapp minggu lepas,
maka majlis buka puasa merangkap mini gathering budak²
Diploma Accounting Unitar Kelana Jaya
pun berlangsung MERIAH walaupun yg datang cuma 3 org, heheheheh~
Yuupppp~.... walaupun kedengaran 3 org tidak lah semeriah mana,
tp mulut kami memang sgt MERIAH...
Mula² plan berlima: Dema, Suraya, Tym, Sal & saya....
Tp last minute Tym plak mau sungkai dgn family nya,
Sal pulak call x berjawab.... Whatsapp senyap.... Errmmm~
But still, kami bertiga sgt have fun !!!!!!!!

Nampak dari luar ja pun sudah teruja......
Masa melangkah masuk lagik laaa eksaited.....
Sana sini "waahhh.... huaahhh... fuiyoooo  !!! "





Comel kan seat di tengah² tuu....
Mula² dapat seat di situ,
tapi Dema mintak tukar di meja yg macam taman² tu......
Lagi sweettt ~




Yang paling tua semesti nya duduk di tgh²....
Ibarat permaisuri yg diapit oleh dayang² nyaa, hehehee~.....
Meja ne memang lebih sweet sbb ada sofa & sangkar burung.....
^___________^

~ With Suraya ~


Sementara menunggu masa bersungkai,
trus sambar camera & tangkap gambar satu restoran....
Dengan semua makanan skali...
Ramai juga yg memerhati...
Mesti dorang cakap jakun² ne, tapi lantak lah......
^____________^



Untuk pengetahuan semua,
Buffet Ramadhan utk tahun ne sdh naik harga ya, kawan²...
Kalau tahun lepas RM35++, tahun ne RM45++....
Ne sebahagian dari makanan yg ada...
Tapi ne jak yg sempat kena snap sebab sudah ramai orang ambil time tu....
Sudah dekat time berbuka, huhuhu.....
Ada banyak lagi sebenarnya:
Pasta, Spaghetti, fries, mashed potato,
deserts, ABC, ikan crispy, mee & mihun,
banyak lagik laaa..........
Click SINI utk view complete menu dorang....
Yang saya ambik smeua my fevret:
Ikan crispy, terung sambal, sos cendawan....
Sooooo nyummyyyy !!!!!!1


Sila tapau kek kalau mau beli utk dibawa pulang.....
Yang ne x masuk dalam buffet okeh....
^________^


Komen saya, makanan nya yang campuran Melayu + Western,
memang sangat sedap....
Tapi memandangkan kami cepat kenyang,
maka kami ambik 2 round jak sorang....
rasanya x sampai pun rm45++....
Rugi sbb makan sikit jaaa.....
Kalau boleh, ikutlah harga tahun lepas pleasseee~......
Berbaloi sikit, huhuhu~


Okeh, bagi kawan² yg mau try makan di sini,
yang mau reserve tempat,
yang mau celebrate birthday,
ne alamat & phone number dia.....

Little Pantry
G02 & G18 Ground Floor,
IOI Mall Puchong, Bandar Puchong,
Batu 9 Jalan Puchong,
Puchong, Malaysia, 47100
Business Hours: Mon – Sun 11:00 am – 11:00 pm
Tel no:012-7698 672



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::