Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Monday, July 6, 2009

[Food Review] Rest. Snowy, Sunway Pyramid


Semalam saya pergi ke  Sunway Pyramid sorang².. 
Macam gini la kalau singgel-minggel, huhuhu~.....
Ke mana2 pun sorang2, tiada yg menemani.... ahaha..
Ingat mau cari hadiah perkahwinan utk my Bestfriend, Jeannette di KK nanti.... 




Pusing pnya pusing, rasa lapar pulak... 
Macam biasa lah, sy suka makan di "Asean Avenue"  di tingkat paling atas tu...
FYI, Asian Avenue ne banyak restoran masakan Cina, Jepun & Korea... 
Hrga tu lumayan laaa... 
tp ok lah utk masakan international tp HALAL.. 
Tapi kena pandai2 la tengok yaa... 
Coz ada beberapa restoran tu tiada tanda HALAL... 



Saya ne suka makan di tempat yg sy x pernah pergi....
Suka mencuba makanan & menu yg x perna try..
So, kali ne sy try makan di satu restoran ne, dekorasi dia sangat cumil.... 
Serba pink & seat pun sofa kecik2..... 

Oh yaa, nama restoran ne "Snowy"..  
Menu dia serba Chinese Food.... 
Tapi sy cari2 jugak tanda Halal tu....
Alhamdulillah, ada... 
Waitress dia pun sgt memahami....
Bila sy belek² dia punya buku menu,
trus dia cakap: "Halal punya"... hehehe... 
Cepat2 saya pilih seat yang sofa kiut tuu.. 


Yaa ampuuunn....
Comel gila restoren nihhh ~!!!



Bila tengok menu nya... 
Adduuiiii, bingung mau order yg mana 1, semua sedap2... 
Akhirnya sy order Lunch Set ~ "Yue Xiang Chicken Rice"... 
Sama juice kiwi..
Nampak kan tanda HALAL tu... So, sila makan tanpa was-was... ^_____^

Makanan Western pun ada....

"Yue Xiang Chicken Rice"



Lepak kejap sambil tengok orang main Ice-Skating.....



Sebelum pulang, kita shopping dulu.... 
Saya beli sling bag kaler putih di kedai "The Playez"..
Kedai ne tempat fevret sy beli Beg & kasut,
coz semua nya serba Sporty tapi Feminine........




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::