Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Monday, May 4, 2009

Hari Berjimba di Sunway Pyramid.



Sabtu lepas, (01.05.2009), sempena Labor Day..
Saya, Tymah, Vel, Dema & kak eve, ber-enjoy ria d Pyramid...
Kami berkumpul di Resto.Farez maju... 
FYI, kami semua ne sama2 blajar di Unitar Kelana Jaya, and dorang 4 org ne semua duk serumah, di Kelana Puteri sana....

Kami pun gerak lah g Sunway Pyramid naik Myvi Kak Eve....
Kami main bowling dulu, d Sunway Mega Lanes... 


Pas hbs main, kelaparan lah pulak.. 
Kita kena re-charge battery sblm tgk wayang, hehehe~..
Kmi mamam di food court Jusco... 
Pas makan, kmi pun beli tiket film "Uninvited"...
Sure menjerit2 lah kami dua ngan c dema.. 
Mcm tgk crita "Unborn" ari tuu, sy ngan dema jak yg paling kuat menjerit..
Nasib lah orang dlm cinema tu x bising...
Si Sue sama Tymah yg duduk di sebelah kami pulak yg malu...hhehehee...
Buat2 ndak kenal lah tu konon.. ;p
Kami amik wyg yg jam 7.30pm.. 
Sementara menunggu wayang start, kmi ber-shopping ria laaa dulu...
Sy beli 1 helai cardigan di Playerz..


Jam 7pm, kmi gerak ke cinema... 
Mcm biasalah, sy duduk sblh Dema, so ada partner bila menjerit nanti, hehehheee....
Baru intro ja pun, sdh kmi menjerit... 
Nasib lah c vel yg pegang popcorn, klu nda, terhambur sdh tu kali...
"Uninvited" ni bukan jugak hantu... 
Crita pasal org gila jak...
Kami pun gilak sdh sbb menjerit2..
Tau2nyaaaa..... hurrmmmm~....
tp puas ht jugak laaa...nama pun filem suspen kann...
Pas hbs nonton, kmi pun pulang...
Masa dalam lif tu, lain2 suda dalam kepala otak ne......
Naik g tingkat 12 pun mcm naik KLCC jak...
Baca doa kuat2, bukannya ada org lain pun dlm tu.. huhuhu... 
Apapun, hari ne memang BEST laahhhh!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::