Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Thursday, September 10, 2009

Memory 09.09.09 bersama abg2 kesayangan



Tengok dalam FB, semua buat status lucu sempena sambut 09.09.09 jam 09:09 supaya menjadi kenangan yg terindah.. Ada yg mau melamar, ada yg mau kawin, bertunang, ada juga yg mau BERAK.. Hehehee.... 

Saya pulak tanpa dirancang, malam tadi buka posa with 6 org abg2 kesayangan sy d SmokehouseGlomac... Actually lama suda sy plan mau sungkai ramai2.. Tp Abg Que yg merangkap abg Long, bz pulak ngan persiapan kawin nya,... Abg no.2 (Ershad) bz ngan company yg dia baru buat.. And abg no.3, (abg Man) mengajiaq pulak di Langkawi... huhuhu... So, mmg sangat susah utk dpt mengumpulkan semua abg2 sekaligus....




Fuuuhh~... Punya la susah baru dpt berkumpul... 
Ni pun masih kurang abg Man yg mmg tidak dpt cuti... 
Abg Que trus ckp "Rabu dpn la kita buka sm2"... 
Tp mmg x perasan tarikh tu kebetulan 09.09.09..  
So, yg sungkai 7 org semalam ada :  
Abg Que, Ershad, Fadhil, Asral, Abg Alwi, Abg Jerry & me... 

Abang Long (Abg Que) & abg #2 (Ershad)..
Asral..... Astaga ni orang..... Penuh dgn fishball kali perutnya.....
Abg Alwi & yg di belakang tuuuu.... ada penampakan, makhluk yg menghirup guna senduk sup..... (Fadhil)


Abg Que beriya2 mau mkn buffet... 
Sy pun usha la dlm tenet, paling murah pun d Kelana Centre, rm35... 
Dpt tentangan hebat pulak dr Asral & Fadhil.. 
Bilang telampau mahal... 
Sy pulak mau g Chicken Hartz, buffet jugak, hrga pun baru rm23... 
Tp abg2 pulak tidak sempat g sana sbb balik kerja mesti traffic jaaaammmm~... 

Bila dkt buka posa, abg Que call mereka semua sudah ada di Smokehouse Steambot d Glomac.. 
Byk la yg kami story mlm tu... 
Msg2 tnya perkembangan diri.. 
Shad baru ja register company Business Consultant nya yg bernama "Orange Is Red"... Hehehehee... 
Abg Alwi msh lg kerja di library Unitar City Campus.. 
Abg Que yg bakal tukar status "Suami" bulan 12 ni... 
Macam2 adaaaaa... ^_^


Klu psl mknn pulak, kira ok laaa... 
sbb Smokehouse ni steambot yg "biasa2"saja... 
Bukan yg taraf Johny tuuuu... 
Yg tu pilihan mmg byk & hrga pun bikin kita berat hati mau order byk2...
 Pencuci mulut pun buah nya yg mahal2... 
Tp best nya di Smokehouse ni, byk jenis mee bole kita rendam skali...
 Fish/chicken/crab/prawn ball nya pun byk jenis & sodap2... 
Kira berbaloi jugak la ngan hrga nya yg cuma rm22++.... 
Pencuci mulut nya pulak ice-cream..  

Aiikkk?? Awalnya surrender
Meja sebelah masih belum surrender lagi.... 


Abg Jerry, abg Que & Fadhil membantai ketam..
Kali hbs suda stok udang & ketam Smokehouse tu oleh dorang...
Bersepah kulit ketam+udg atas meja...

Kami mkn sana smp jam 9 mlm...
Abg Que hntr kami balik & sy turun d Masjid TH tuk tarawih...
Happyyyyy betul ini mlm...
Punya lah susah baru dpt berkumpul ramai2 mcm ni...
Lgpun Abg Que x lama lagi jadi lakik org sudaa...
xdpt salu lepak ngan dia lagi.. Huhuhuuuu~ 


Selamat menjalankan ibadah puasa ~!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::