Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Saturday, October 3, 2009

Mini Gathering bersama ex-classmates (St.Ursula)


Tanggal 23.09.09 (Raya Ke-4), saya ajak Dayana, Agus, Jen, Ashishah makan2 ngan Syazalina.. 
Sbb c Lina nda dpt join gathering yg di Promenade tu nanti... 
Dia balek Kedah ari Jumaat.. 
So, kmi lepak2 jak d Kayu Manis.. 
Tp Dayana mesej sy, dia x dpt join sbb tiba2 jak mamak nya mau bikin open house.. So, kmi2 jak la yg lepak..


Walaupun bilangan x ramai, tp dia punya meriah tu sampai tingkat bawah pun dengar suara kami 'mengilai'... hahahaa...


Lina & me.....

Masa ni, kami lepak di tingkat atas...
Dan tiada customer lain masa tu, cuma kami ja ..
So, dpt bayangkan lah bagaimana kami feeling2 mcm restoran tu kami yg punya.... 

 
Our Ratu Lawak: Noor Syazalina


Wpun masa agak singkat, jam 5-7lbh, tp best bah... 

Apalagi c Lina tu masih jugak kilik2 mcm dulu.. 
Masih lagi suka ketawak kuat2... Mmg meriah...
Do Re Mi Fa So.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::