Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Wednesday, November 18, 2009

Cupcake utk Birthday Faris



Errmm... Actualy sy lama suda order cupcake nih tuk birthday Faris... 09 July 2009... 
Tp chef (Kak Nisa) busy betul smp x sempat upload... 
Ari tu ada jugak sy mintak Faris MMS kan gmbr cake tu, 
sbb sy mintak Kak Nisa deliver terus ke rumah Faris di Sri Muda, Shah Alam.. 
Surprise kunun, heheeh... 
Jadi sy pun kepingin lah bah jugak menengok kejadian cake tu kan... 
Tp Faris suda makan sparuh, baru la pulak ingat mau snap pic & MMS sama sy... 
Rupa cake tu pun hancusss suda... 



Ari ni, bila bukak Facebook, ada pulak kak Nisa tagged gmbr cake tu dgn sy.. 
Canteeekk betul cake tu... 
Ada jugak Kak Nisa story dlm blog nya.. 
Thanks Kak Nisa, sbb ari tu describe cake yg sy inginkan smp pnjg lebar....
Alhamdulillah menjadi jugak.. Siap ngan delivery lagikk.. 
Konon mau bikin surprise sama c Faris, tau2 nya dia keluar pulak masa tu.. 
Mama nya yg sambut cake... 
Apa pun, dia suka cake tu, sbb dia peminat setia MU...

...Kak Nisa Blog...


Wpun dr thn lepas lagi kmi jadi kawan lagi, dia tetap byk tolong saya.. Dan paling saya s;alu ingat, dia bawak sy jmpa his family di Perak (Malim Nawar), bercuti ria di Genting wif his mum, big bro & sis-in-law... Bawak kluar mkn & jalan2 ngan mum-nya.. Antar sy g aiport tiap kali sy balik Tawau.. Mum nya slalu masak & ajak sy dinner sama2 di rumah mereka.. Dr kami berkawan rapat(2007) sy knl dia dlm PERMAI Unitar -> special friend (in the same year) -> friend biasa lagi (2008), dia sudah byk tolong saya.. So, cake ni x dpt pay all what u've done for me... 
Thanks Faris... BFF...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::