Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Thursday, June 2, 2011

Kungfu Panda (3D) at 1 Utama



Malam ne, seperti yg sudah di plan dgn Bybie awal² lagi,
maka terlaksana juga hajat mau nonton Kungfu Panda...
Awal2 mmg suda bejanji, dua2 kena pakai dress.... 
Sebab selama ne c Bybie asyik cakap sy ne selekeh....
X perna mau melaram tiap kali jalan², huahahaha~....
So, malam ne kami pun melaram sakan la.....
Ne la pertama kali dlm hidup jalan2 pakai dress uiiii~.. 
Kekok betul rasanya... Segan pun ada... Hehehee....


Jam 7.30pm gitu, kami trus tahan taxi p 1 Utama... 
Smp sana RM10.30.. 
Naik jak p cinema d New Wing tu, ndak jugak la ramai org.... 
Kami punya pilihan movie, yg pertama Kungfu Panda 3D, 
kedua Nur Kasih, ketiga Pirates 3D.... 
Maklum ja la, sy ne cita2 jiwang ne nda brapa layan betul.... 
Tepaksa pujuk c Bb: "Ne kali kita tinguk la Panda... len kali kita dtg lagi baru tinguk Nur Kasih"... Akhirnya luluh juga hati c Bb, hehe~.....


Pas kami beli tiket Kunfu Panda, kami pun melilau cari makanan dulu.... 
Sempat jugak beli donut di Big Apple... 
Pastu cari port utk dinner....


Kesiannn, dinner dgn donut ja.....
Sbb time tu sdh malam, byk kedai dalam 1U sdh tutup....
Jangan kan restoran, kedai baju pun sudah mula menutup tirai nya, huhuhu....

 
 
Malam ne betul² mencipta sejarah Guinness Book of Record sbb memakai dress...
Weeewiittt~.....


Sementara tunggu wayang start,
kami pun mula kan Photoshoot puas²,
sebab bukan ada orang pun.....
1U betul² kosong....
Ada pun, mat² bangla tengah menyapu......
 


 Masih tidak kenyang dgn 2 biji donut,
kami beli lagi nugget bercucuk² utk dimakan di dalam....
Tapi malangnya, wayang baru start mukadimah,
nugget nya sudah habis, wwuwuwuuuu~.....

Wayang habis pun sdh tgh malam buta,
memang susah mau dpt teksi....
Akhirnya kami redho dgn menaiki teksi yg sdh menuggu diluar tu....
Memang mahal la dorang cas....
Lagi2 pulak sdh tgh malam.....
Memang berdabel² laa......

Apapun, kami sgt enjoy tengok wayang ne malam....
Bukan ja sbb first time tgk wayang 3D,
tp juga kerana terharu dgn diri sendiri sbb berjaya melaram & memakai dress semasa bersuka ria.... Hohohooooo.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::