Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Monday, September 27, 2010

:: Global Mesra Holding Openhouse ::

27 Sept 2010~
(Isnin)

Ari Sabtu lepas (25 Sept 2010), kami satu opis p Openhouse business partner boss, Global Mesra Holding d condo belakang The Mall, KL... Openhouse ni mmg tiap2 tahun kami pigi... Jam 11am kmi gerak dr opis pakai 4 keta... Aq ikut keta Hwee (boss' son) dgn Olivia, Har & Ms.Wong...
Antara 4 keta, kami paling last smp, dorang lain2 tu ndak tau la makan brapa round udah... Condo dorang tu susah betul mau cari parking... Kmi pun bejalan pnya la jauh.. Smpat kelaparan baru smp sana... Punya la sesak org di sana... Smp sak, ndak lagi p cari seat yaaa... Trus p cari makanan... Gila punya penat oouuuhh~..


Aq berempat dgn Har, Olivia & Ms.Wong cun2 dpt seat yg dekat booth makanan.... So, ndak payah la jalan jauh2... Kalau tahun2 lepas aq makan byk & amik ber-round2, tp kali ni aq makan sikit sak.... Aq cuma amik 1 pinggan beriyani + 2 ketul ayam percik + 1 batang sate + 1 btg otak2 sbg "pencuci mulut"... hehehe... Dat's ol..!! Sukar dipercayai bukan??? Yaa!! Smp kan Ms.Wong pun x percaya... Dorang tu, amik laksa lah, beriyani, rojak, cucur, lekor, sup tulang, ABC, Cendol, roti pita, kambing golek, etc... Org d meja sebelah tu smp menapau satu kompek... Walaweyyhhh~... Dahsyat betol..
Roti Pita bah ni kan namanya....

Kambing golek yg aq x amik.....

Gerai "Sup Tulang" & Sup Gearbox"...

Gerai "Otak-Otak" (Fevret ku iteeww..)

Sate ayam & daging....

Ayam Percik yang sooooo Nyuuummyy~...

Nasi Beriyani in da House.....


Sementara kami makan tu, ada la c budak2 Senario tuh buat lawak + nyanyi lagu raya, i.e Apek, Azlee & Mazlan... Jam 1pm cun, baru kami gerak pulang...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::