Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Sunday, February 6, 2011

[Food Review] Oceans 27 Beach Club & Grill, Kuta Bali

During our trip to Bali, adalah menjadi kewajipan utk kami sekeluarga ke Discovery Mall Bali....
Sebab di dalam mall tu ada satu kedai baju yg menjual T-Shirt Bali yg sangat berkualiti.....
Nama kedai tu ialah Centro.
Tidak seperti baju2 yg di jual di market, baju2 di Centro walaupun agak mahal sikit, tapi kain dia tebal & tahan lama....
Tidak mengecik walaupun dicuci byk kali.... :)
Sebab tu lah kami sekeluarga wajib dtg utk beli ole² T-Shirt d Centro....


Selepas puas ber-shopping di Discovery Mall,
myAunty (mbak Idah) trus ajak kami minum² kejap di salah satu cafe ni...
"Oceans 27 Beach Club & Grill"
Cafe ni sgt cantek & cun² menghadap pantai.....
Apa yang paling best ttg cafe ni, 
selain blh duduk di bahagian dalam (AC) & luar (openair),
ada disediakan tempat duduk yg blh celup² kaki dalam air!!
Sangat lah BEST!!!


Tapi memandangkan masa kami dtg sini waktu hujan + RIBUT kuat,
so kami memilih seat bahagian dalam, uuuwwwaaaaaaa~.....
Photobucket 
Ribut punya pasal, gambar pun jadi gelap....
(Walaupun ribut, tidak menghalang diriku utk trus posing dan posing lagik, huahhahahaa~)

Photobucket Photobucket 
Yang ni seat utk lepak2 di luar......
Hujan ribut & laut bergelora.....

Photobucket 
Haaaa~... ni la yg saya crita tadik....
Seat yg boleh celup² kaki........
Sangat BEST bukan!!!

Photobucket 
Ribut kuat, dats why la tiada org duduk sini, huhuhu...

Photobucket






Kami masuk situ pun setakat lepak² saja...
Sambil makan kudap2, sambil menikmati pemandangan laut bergelora... hihihi..



Photobucket
Seperti biasa, ini lah pilihan kudap2 saya: French Fries



Photobucket
Untuk Mbak Idah yg sgt menjaga kesihatan, dia order teh Cina ni saja....

Photobucket
 Dan ini myFavret: Ice Mocha....



Bagi yang suka hangout malam² di tepi laut,
sy sangat recomend kpd kamu ni cafe....
Memang la harga dia agak mahal....
Tapi bukan selalu kan.....



Ni gambar² Oceans 27 di waktu malam.........
Sgt berbaloi utk dikunjungi!.....♥

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

(Gambar ehsan Google)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::