Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Tuesday, September 3, 2013

High-Tech Bathroom/Toilet.......



Canggih kan toilet dorang.....
Kalau pasang d rumah kan best.....


Ne sy pun mau cerita pasal toilet di Sunway Pyramid....
Tapi toilet di Pyramid xda la High-tech macam ne skali....
But for me, kira high-tech juga la sbb first time jumpa, heheheh~


Saya ne bab toilet mmg cerewet sikit....
Mau yang super bersih jak,
kalau x bersih mmg sanggup tahan then cari yang lain....


Tiap Ahad, pas habis class bahasa Korea,
saya mesti akan ke Sunway Pyramid utk lepak² & cuci² mata....
Then sy pun masuk la ke toilet dlm pyramid tu utk "pee".....
Memang sgt bersiiiihhhhhh ok........
Bila duduk atas tu, tiba² rasa seat tu hangat & smp ada haba dlm tu....
Cepat² berdiri & tengok apa yg terjadi......
Rupanya sy x tengok dulu button² d tepi tu....
Seat tu hangat sbb "Seat Temperature" tengah ON.... eheheheh~...
Smp berpeluh² sy dlm tu....
Kalau x mau seat tu hangat, just tekan lg bagi dia OFF..




Lepas 'pee', kita tekan "Front Cleansing" untuk Feminine Wash.....
Kalau lepas 'poo' pulak, kita tekan "Roar Cleansing" utk Anal Wash (Dubur)...
Kita boleh adjust kedudukan bidet, Water Pressure, Water Temperature, banyak lagi laahh...
Yang paling best, pas kita cuci, ada "Air Dryer" lagi yaa.....
Rasa mcm kena tiup jaa, sejuuukkkk... eheheehhehe~....




 Bagi yang ndak tau guna,
jangan risau......
Ada dia ajar dalam tuu......
^________^

Sangat best lah toilet ne.....
Jenama Coway....
Nanti mau beli & pasang d rumah Tawau laah.....
^_________^

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::