Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Friday, November 1, 2013

[Food Review] Oldtown White Coffee @ Kubota Square, Tawau


Hari ne pertama kali saya ikut Daddy, Mummy & Kak Nong p hantar 
Daddy cuci darah di B.Braun Avitum Dialysis Centre, Hotspring, Tawau....

Yalah, sy pun baru ja berapa hari smp di Tawau, mau tau jugak camana keadaan pusat rawatan Dialysis yg daddy pergi hampir tiap hari ni....
Daddy cuci darah 2 hari sekali, i.e Isnin, Rabu & Jumaat..... Tiap kali Daddy cuci darah, ambik masa 4-5jam......
Kos sekali cuci bukan murah, RM 200-300 lebih....
Tapi syukur sbb Daddy bekas pesara Pos Malaysia,
maka dapat lah cuci darah percuma guna kad pencen....
Alhamdulillah, Ya Allah....


Dan bila sy tengok pesakit2 buah pinggang yg cuci darah di situ, trus rasa insaf... Selagi kita sihat ni la kita kena jaga kesihatan baik2...
Dan Daddy selalu pesan dgn sy supaya banyakkan minum air putih...
Jaga baik2 buah pinggang tu... Baik lah Daddy...


Sementara tunggu Daddy selesai,
Kak Nong ajak Mummy & saya melepak di OldTown White Coffee 
di Kubota Square....
Mau online free lah tuu, ahahaha~.....


Mau dapat wifi free kenalah isi perut sekali, ya dak???
Kencing & 'Berry' pun mana ada free, apalagi mau guna Wifi...
Kak Nong punya BBQ Chicken Wantan Noodle.....

Mummy saya ne mana² pergi asyik makan Ice-cream jaaa......
Saya punya Wantan Goreng......
Saya punya jugak, hehehehe.....

myFevret Lime Squash & Kak Nong punya White Coffee Hazelnut...


Kak Nong & Mummy~ ♥


Oh yaaa.... Jangan risau melepak di sini.....
Boleh makan Tanpa Was-Was.........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::