Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Monday, March 4, 2013

Met myBestie, Janna (The Bride-To-Be)

Semalam (03 March 2013), sprt yg kami rancang, jmpa c Janna & adik ppuan nya di KLCC.....
FYI, saya paling nda suka dtg p KLCC.... Semua butik mahal² betul....
Kira adik-beradik Pavilion la ni...
Kalau utk jalan² jak ok la, tp kalau utk shoping, mmg K.O.....
Kecuali kalau kamurang kaya² la...
Saya ni kuli² jak, so tmpt shuping mmg Berjaya Times Square, Sg.Wang, Jalan TAR & yang sewaktu dgn nya... Huhuhu~...
Photobucket

Kami jmp jam 12.30pm gitu lah.... 
Makin kurus, tinggi & cantik myBestie ni.... 
Maklum la, aura bakal pengantin kan.... 
Jalan² kejap, laju² kami p cari Foodcourt....
Memandangkan Foodcourt di Level 2 sesak-gila-barbie smp nda nampak bha tu meja....
So, kami pun makan di Foodcourt Level 4....


Peminat K-pop, mesti lah order makanan Korea juga....Hehehee....
Saya order Rabokki...
Orang Sarawak bilang "ngegeh".....
Kalau org Sabah bilang "tapujik", huahahahaa.....
Oh ya... Owner kedai tu asli orang Korea (a.k.a 'Ahjumma')
^________^
Photobucket


Untuk makluman kawan² kami,
Rozanna a.k.a Janna bakal menikah 30 March nanti di Tawau....
Memandangkan dia balik pun seminggu sebelum dia menikah,
so dia minta tolong saya jugak utk sebarkan jemputan....

Photobucket
 

Tapi memandangkan saya nda bulih balik Tawau bulan ne,
cadang mau pigi wedding diorang sebelah pengantin lelaki di Kedah....


Lepas kami pusing² usha kasut utk majlis kawinnya nanti,
kami pun balik lebih kurang jam 6.30pm gitu.....
Walaupun dia yg kawin, tp sy pun ikut eksaited pulak bila cari² barang ini itu....
Ni baru wedding kawan, kalau wedding diri sendiri nanti nda tau la camana tahap ke-eksaited-an-nya.....
^____________^



p/s: Tinggal di Selangor lebih 6 tahun, tp baru ne kali ketiga sy ke KLCC jalan²... 
Yang pertama bawak myFamily during my Convocation tahun 2008... 
Yang kedua kali dgn Mr.Tuuuuuuttt.... Masuk Aquaria dgn dia.... 
And bila ne kali ketiga dtg dgn Janna, trus teringat saat² manes tersebut.... 
Ahhh... lantas aku lontarkan lamunan ku jauh2 di tasik KLCC.... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::