Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Tuesday, March 26, 2013

[Shopping] My Star Collection, Berjaya Times Square

Hollaaaaaaa utk peminat² K-pop seantero duniaaa~..... 
Ekekekeke~.........
Sebagai peminat setia K-pop, mesti kamu byk beli barangan k-pop kan....
Saya pun tidk ketinggalan....


As for me, saya merupakan peminat fanatic SUPER JUNIOR!!!
Peminat SuJu lebih dikenali dgn E.L.F (Ever Lasting Friends)....
Dalam SuJu pulak sy paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggg minat Lee DONGHAE!!
OMG, dia punya COMEL & HENSEM tu mcm tiada yg dpt menandingi, ekekekeke~....
Member yg lain sy paling minat: Si Lucu EunHyuk & Si Hensem KyuHyun..

 THE CUTEST ~ Lee DONGHAE !!!

EUNHYUK & KYUHYUN




Photobucket
Kabar baik utk peminat K-pop di area KL/Sngor ne,
dengan mudah kamu bulih dapati barangan K-pop di Berjaya Times Square....
Walaupun agak mahal, tp kalau dikira² dgn barangan kpop yg dibeli secara online,
actually hrga nya hampir sama juga sbb kalau beli online, kena byr wang pos lagi kan??
Kecuali kalau barang yg dijual secara online tu tiada dijual di kedai ne.....
Haaaa~.. yg tu mmg berbaloi utk kamu beli secara online....


Bagi yg minat-gila-barbie utk meng-koleksi barangan k-pop,
tiada istilah membazir sebenarnya.....
Nama pun KOLEKSI barangan yg kita MINAT, yaa dak???
Yang ne senarai barang² yg sy beli di kedai ne.....

Super Junior baseball jacket, RM90.00

SJ ELF badge, RM16.90
DongHae badge, RM16.90
E.L.F handphone strap, RM16.90


Set Sudu+Chopstick Suju, RM30.00



Oh yaa, untuk pembelian RM100.00 ke atas, 
maka kamu dpt la menjadi member secara otomatik.....
Dengan member card ne, pembelian kamu akan dpt diskaun 10-15%...
Yang ne la member card saya, OHSEM!!!!!




Photobucket
Kedai ne ada dua sebelah-menyebelah....
Sebenarnya kedai yg sama jaak...~
^_______^


Berjaya Times Square Shop
Business Hours : Monday to Sunday   – 11:30am to 9:00pm
Shop Name: My Star Collection Trading
Location: 05-36, 5th Floor, Berjaya Times Square, No.1, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur. 

Tel: 603-2144 7017
Fax: 603-2148 9994

17 comments:

  1. Jacket Exo ada x?

    ReplyDelete
  2. @Azlie Aziz

    Ada... Semua bag ada.... ^______^

    ReplyDelete
  3. Do you have BTOB backpack???

    ReplyDelete
  4. Akak nk tanya barang exo kalau satu set termasuk semua barang exo bape ye

    ReplyDelete
  5. harga barang2 di situ saya x tau, sbb bukan kedai sy.... ehhee....

    boleh tengok akaun Facebook kedai mereka ya... :)

    ReplyDelete
  6. Kalau earphone dan headphone exo ade tk

    ReplyDelete
  7. Phone case exo ade tk

    ReplyDelete
  8. poster and album snsd ade x?
    klau ade harga agak2 bpe?

    ReplyDelete
  9. Salam. Sy selalu juga pergi kedai kat sini. Kalau yg lain nak tlng order kan sy boleh tlng beli. Add wechat sy ye A_amyroh

    ReplyDelete
  10. Saya boleh buat dropship dri kedai ni utk sesiapa yg jauh drpd kl. Boleh add wechat sy ye a_amyroh :)

    ReplyDelete
  11. sy boleh buat dropship bagi sesiapa yg jauh drpd kl . Boleh add wechat sy ye a_amyroh :)

    ReplyDelete
  12. Tpi sya mna ade wechat...nk irder pn ssah mcm mna...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::