Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!

Im proud to be half Sabahan & half Indonesian !!
MyLovely Mummy & Daddy!

Sunday, July 8, 2012

[Food Review] The Chicken Rice Shop, Paradigm Mall

Sabtu lepas, pas pulang kerja halfday, tiba² nampak Bybie melaram dgn mekap nya... Ingat mau jalan p mana, rupa²nya tgh buat tutorial mekap, hehehe~......... So, sy pun bg cadangan lah, drpd bazir² mekap & duduk d rumah jak, bagus kita jalan.... Pergi Paradigm kaa..... Ternyata ajakan ku disambut gumbira oleh c Bybie, heheheheh~...... Kami pun trus pigi Paradigm tanpa melengahkan masa.... Naik teksi dr rumah ke Paradigm cost RM3.80...



Pas pusing² window shopping, lapar pulak perut ne..... And yang tidak best nya Paradigm ne, mall jak besar tp teda Foodcourt, haaaiiiissssshhh~........ Yang ada pun restoran² jak..... Kami pun decide tuk makan di The Chicken Rice Shop tu...... Memandangkan perut kami dua pun suda bunyik2 mcm meriam buluh, maka kami pilih menu yang come in set utk 2 pax..... 


Sangat berbaloi ambik set for 2 pax ni....
Set apa ntah nama dia.... Ada 2 air, 2 jenis ayam, tauhu, pai tee & taugeh.......... Untuk org yang kebulur macam kami dua ne, ne lah pilihan yang sgt tepat.... Hehehehee~....... Bha, makan luk.... Bismillah~... 

Coke & Sprite

Tauhu Stim..

Pai Tee..

Taugeh

Roasted Chicken

Honey Chicken


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

:: Countdown ^_^ ::